Đurić: Natalija, ponos i inspiracija svim mladim Srbima na KiM

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić čestitao je danas mladoj kikbokserki iz Kosovske Mitrovice Nataliji Savić i njenom klubu “028” osvajanje zlatne medalje na svetskom šampionatu za juniore u Italiji.

“Natalija, ti si naš ponos i inspiracija svim mladim Srbima na Kosovu i Metohiji koji ne dozvoljavaju da ih i njihovim željama i ambicijama ograničavaju uslovi života i surova realnost. Kao svetska šampionka, postala si još jedan od simbola nesalomivosti i pobedničkog duha srpskog naroda” –  istakao je Ðurić u čestitki.

Ðurić je dodao da će Vlada Srbije i Kancelarija za KiM nastaviti da kroz svoje programe “podržavaju razvoj sporta i talentovane sportiste u južnoj pokrajini, sigurni da među mladim sunarodnicima ima još mnogo budućih svetskih šampiona“.

 

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."