Deca sa KiM na prijemu kod Nikodijevića

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević primio je danas u Starom dvoru decu iz Škole fudbala “Ropotovo” iz Raniluga sa Kosova i Metohije koji se nalaze u dvodnevnoj poseti glavnom gradu.

“Danas se družimo sa našim najmlađim sportistima iz Raniluga i zajedno smo odlučili da ovoj deci napravimo lep sportski vikend u Beogradu.

Veliko mi zadovoljstvo što imam priliku da im danas budem domaćin i mi ćemo kad god budemo imali priliku  izaći u susret deci iz naše južne pokrajine. Koliko god da nam je nekada posao težak, poseta dece su nam najdraži događaji i njihova sreća i zadovoljstvo što će videti svoje sportske idole govore više od hiljadu reči. Zato, kad god budu želeli mogu da dođu u Beograd i nadam se da će ih u budućnosti biti još više” – rekao je  Nikodijević.

Tokom dva dana posete Beogradu deca će posetiti Zoološki vrt, stadione “Crvene zvezde” i “Partizana”, sportski centar FSS u Staroj Pazovi kao i najvažnija kulturno-istorijska zdanja glavnog grada.

Na kraju posete, deca će prisustvovati sutrašnjem fudbalskom derbiju.

 

Izvor: Radio Kontakt plus

Foto: Beoinfo

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."