Spirić: Natalija Savić dokazala da nijedan cilj nije nedostižan kada se igra srcem

Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić čestitao je mladoj Mitrovčanki Nataliji Savić osvajanje zlatne medalje na Svetskom juniorskom prvenstvu u kik boksu koje je održano u Italiji.

„Draga Natalija, čast mi je da ti u ime građana Kosovske Mitrovice i svoje ime čestitam  osvojenu medalju i veliki uspeh koji si postigla na svetskom prvenstvu u Italiji” naveo je Spirić u čestitki.

On je naglasio  da je Natalija “na dostojanstven način predstavila svoj grad i svoju zemlju Srbiju” i izrazio uverenje da  će  “ovaj važan trijumf biti dodatni podstrek za osvajanje narednih turnira i prvenstava”.

“Pokazala si kako se naporan rad isplati i dokazala da nijedan cilj nije nedostižan kada se igra srcem. Opština Kosovska Mitrovica nastaviće da te podržava, kao i sve mlade uspešne sportiste, jer vi ste naši najbolji ambasadori i zdrava budućnost našeg grada, a vaši trofeji zaslužni divljenja i poštovanja“ navodi Spirić u čestitki.

Natalija Savić, učenica prvog razreda Gimnazije u Kosovskoj Mitrovici, osvojila je zlato takmičeći se u kategoriji iznad 60 kilograma u dresu reprezentacije Srbije u italijanskom gradu Jesolo.

Ovo je prva zlatna medalja osvojena na svetskim prvenstvima nakon 1997.godine koja stiže u Kosovsku Mitrovicu.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."