Kocijančić upozorila Prištinu i Tiranu: Poštujte odredbe SSP

Portparolka Evropske komisije Maja Kocijančić upozorila je danas Prištinu i Tiranu da su u obavezi da u potunosti odredbe Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju koje se odnose na korektno upravljnaje granicama.

”I Kosovo i Albanija su se obavezali na korektno upravljanje granicama i graničnim prelazima uz puno poštovanje uslova koji prositiču iz EU Sprazuma o stabilizaciji i pridruživanju. Mi očekujemo da se oni ponašaju u skladu sa tim”, poručila je Kocijančić.

Izvor:  Tanjug

Foto:  Nspm

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."