Sutra utakmica izmedju FK Trepča i FK Vodojaže iz Kragujevca

Ovog vikenda Fudbalski klub “Trepča” će u okviru 4. kola Šumadijsko – Raške Zone ugostiti ekipu “Vodojaže” iz Kragujevca.

To će biti prilika da domaća ekipa zabeleži prvu pobedu u ovom prvenstvu jer su u prva tri kola pretpreli dva poraza i jednom odigrali nerešeno.
Pored lepog vremena koje se najavljuje za vikend, navijači kluba moći će da vide na delu i nova pojačanja koja su dovedena kako bi pomogli da se klub stabilizuje i krene uzlaznom putanjom.
U prethodnih nekoliko nedelja klub su pojačali Žarko Karamatić i Dragoljub Sedlarević (Mokra Gora), Dragan Ivanović, Nikola Đorđević, Goran Jovanović i Strahinja Lazić (Polet 1980 Laplje Selo), Nenad Jovanović (Trajal Kruševac), kao i niz mlađih igrača koji će uz već postojeći igrački kadar osigurati bolje igre u nastavku prvenstva.
“Više sam nego zadovoljan odzivom na treningu, zdravstveni bilten igrača je zadovoljavajući, a prethodne nedelje smo vredno radili i spremali se jer nas očekuje veoma važna utakmica koja bi trebalo da predstavlja prekretnicu za naš tim u nastavku prvenstva”, rekao je trener ekipe Miodrag Andrić.
Utakmica će biti odigrana sutra  na stadionu u Žitkovcu sa početkom u 15 časova i 30 minuta

 

Izzvor Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."