• Početna>
  • Vesti>

Sutra utakmica izmedju FK Trepča i FK Vodojaže iz Kragujevca

Ovog vikenda Fudbalski klub “Trepča” će u okviru 4. kola Šumadijsko – Raške Zone ugostiti ekipu “Vodojaže” iz Kragujevca.

To će biti prilika da domaća ekipa zabeleži prvu pobedu u ovom prvenstvu jer su u prva tri kola pretpreli dva poraza i jednom odigrali nerešeno.
Pored lepog vremena koje se najavljuje za vikend, navijači kluba moći će da vide na delu i nova pojačanja koja su dovedena kako bi pomogli da se klub stabilizuje i krene uzlaznom putanjom.
U prethodnih nekoliko nedelja klub su pojačali Žarko Karamatić i Dragoljub Sedlarević (Mokra Gora), Dragan Ivanović, Nikola Đorđević, Goran Jovanović i Strahinja Lazić (Polet 1980 Laplje Selo), Nenad Jovanović (Trajal Kruševac), kao i niz mlađih igrača koji će uz već postojeći igrački kadar osigurati bolje igre u nastavku prvenstva.
“Više sam nego zadovoljan odzivom na treningu, zdravstveni bilten igrača je zadovoljavajući, a prethodne nedelje smo vredno radili i spremali se jer nas očekuje veoma važna utakmica koja bi trebalo da predstavlja prekretnicu za naš tim u nastavku prvenstva”, rekao je trener ekipe Miodrag Andrić.
Utakmica će biti odigrana sutra  na stadionu u Žitkovcu sa početkom u 15 časova i 30 minuta

 

Izzvor Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još