Srpska lista: Vučić osvaja osamdeset, a oni nijedan procenat

Istorijska poseta predsednika Vučića Kosovu i Metohiji i veličanstven skup pred oko dvadeset hiljada Srba u Kosovskoj Mitrovici i dalje su razlog osećaja ponosa Srba sa Kosova i Metohije, piše u saopštenju Srpske liste.

“Naravno, slika ponosnih, radosnih i srećnih Srba u Kosovskoj Mitrovici ne raduje one iz Demokrstske stranke Srbije i njihovih partnera iz “Saveza protiv Srbije”, koji su zajedno zaslužni što danas imamo granicu između Srba i Srba i što je stotine terorista na slobodi jer su ih onih oslobodili iz zatvora” ističe se u saopštenju.

“Njih bi radovalo da je neko napao goloruk narod ili ugrozio život predsednika Vučića. To je scenario koji su oni i ekstremni delovi Albanaca želeli. Zato svoj jed izbacuju kroz saopštenja i razne objave koje obiluju malicioznim stavovima i napadima na predsednika Vučića koji se bori za mir, kompromis i budućnost, za razliku od njih čija je politika bila po principu noja – zabadanja glave u pesak”.

Još jednom se potvrdilo zašto Vučić osvaja 80% glasova Srba a oni niti jedan ceo procenat. Zato što je Vučić neko ko nas ujedinjuje, a oni bi da nas dele i slabe, za račun svojih mentora kao što su delili našu zemlju uništavanjem zajedničke države sa Crnom Gorom ili nemo gledajući, a potajno se radujući, jednostranom proglašenju tzv. nezavisnog Kosova.

“Njima je najveća kazna to što su u nedelju mogli da vide više od 20 hiljada Srba koji su sa ponosom dočekali svog predsednika i sa kojim ćemo zajedno biti posvećeni pronalaženju kompromisnog rešenja za bolju budućnosti naših građana na KiM” zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."