Vučić: Žao mi je, nisam hteo da rizikujem vaše živote

 

U telefonskom razgovoru predsednik Vučić je pozdravio meštane Banja koji su ga čekali spremno, ali zbog situacije koja je iznenada postala bezbednosno rizična on se tamo nije pojavio.

“Mnogo mi je žao sto danas nisam mogao da dođem,  ali zbog vaše bezbednosti, bolje što je tako. Zato vas molim da se držite snažno,snažnije nego ikada. Mi smo se dogovorili, i doneli odluku da kod vas izgradimo  vrtić, kako bi vaša deca imala uslove za normalno detinjstvo kao i sva ostala deca  i bolju budućnost.

Hvala za podršku. Mi ćemo sami da dođemo, ovoga puta nisam hteo da rizikujem vaše živote. Zato se nadam da ćemo se u nekim boljim prilikama videti. Pomagaćemo koliko možemo iako vas slabo čujem “, rekao je na kraju uz “Živela srbija”.

 

Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."