Vučić: To govori o njihovoj nezrelosti, mi ćemo pokušati da idemo u Banje

“Upravo sam dobio poruke od KFOR-a i KPS-a , koji su potvrdili juče da je moje kretanje odobreno  i bezbedno, a odlazak u Banje nije dovodjen u pitanje , da nije bezbedno ,ali ćemo mi pokušati sada da idemo alternativnim putem. Mislim da ćemo teško stići. Vama ne preporučujem, ostanite ovde”, rekao je Vučić predstavnicima srpskih medija.

“Imam informacije da je zauzet i put ka Prekazu kao da je neko tamo planirao da ide. To govori o njihovoj nezrelosti, i kroz sve ono kroz šta smo mi prolazili u nekom ranijem periodu i zato je važno da sačuvamo naš narod i nadam se da našem narodu koji je krenuo na skup u Mitrovici neće ništa loše da se dogodi, jer su u velikom broju krenuli iz Pomoravlja ali iz Metohije”, dodao je Vučić.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."