KFOR: Bezbednost Vučića je zagarantovana

U vezi sa trenutnom situacijom na Kosovu, KFOR je saopštio da u koordinaciji sa kosovskim institucijama i kosovskom policijom, radi na očuvanju bezbednosti predsednika Srbije. “Niko ne preti gospodinu Vučiću i njegova bezbednost je zagarantovana”, navodi se u saopštenju dostavljenom našoj redakciji.
 U vezi sa protestima na putu za Banje, KFOR kaže da blisko sarađuje sa kosovskom policijom da bi se ukonile barikade i ponovo uspostavila sloboda kretanja.
 KFOR to čini na miran način, ali je spreman da interveniše u skladu sa svojim mandatom, kao treća odgovorna strana, ako bude bilo potrebno, navodi se u saopštenju.
RKM,RTV Puls

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."