Predsednik Vučić posetio Kovačeviće u Postenju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u selo Ibarsko Postenje u blizini Leška na Kosovu i Metohiji, i posetio gazdinstvo porodice Kovačević.

Vučića su ispred ribnjaka, koji pripada Kovačevićima, sačekali domaćini Milutin i Ivan Kovačević, ali i brojni meštani sela koji su držeći zastave Srbije aplauzom pozdravili predsednika Srbije.

Vučić im je rekao da im je doneo poklon i da se nada da mu nisu unapred otkrili iz Kancelarije za KiM o čemu je reč, a reč je o traktoru, koji, kaže, stiže za 15-tak dana.

Obilasku gazdinstva prisustvuju i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić i direktor BIA Bratislav Gašić.
Poseti porodici Kovačević prisustvuje i Vučićev sin Danilo.

Kod Kovačevića su došle i komšije i meštani sela, ali i iz susednog, bošnjackog Rvatcka, svi manje – više poljoprivrednici.
U samom mestu Lešak Vučić će posetiti i Poljoprivrednu školu, a reč je o najstarijoj obrazovnoj instituciji te struke, koja je pre 19 godina izmeštena iz Prištine, a useljena pre dve godine u novo zdanje koje odgovara potrebama škole.

Izvor: Tanjug

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."