Predsednik Srbije stigao na Kosmet

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u dvodnevnu posetu Kosovu i Metohiji, najpre obilaskom Gazivoda i Zubinog Potoka. Prvog dana posetiće i selo Ibarsko Postenje, Lešak i Leposavić. Uveče se sastaje s političkim predstavnicima Srba u Zvečanu.
 14 i 20-  Predsednik Vučić stigao na Kosmet, preko Brnjaka  u Zubin Potok i Gazivode.
14:40-U Zubinom Potoku, predsednik obilazi Centar za ekologiju i razvoj sporta i Centar Crvenog krsta.
Na brani jezera Gazivode istaknut je veliki bilbord sa natpisom “Dobro nam došao predsedniče”. Zastava Srbije i bilbordi istaknuti su i u Lešku, Leposaviću, Kosovskoj Mitrovici i Zubinom Potoku. Nalaze se duž čitavog puta od Jarinja do Mitrovice.
“Mi smo pre par godina
Predviđeno je da predsednik Vučić obiđe i gazdinstvo porodice Kovačević u selu Ibarsko Postenje i Poljoprivrednu školu iz Prištine sa privremenim sedištem u Lešku.
U Sportskoj hali u Leposaviću, predsednik će se obratiti na zatvaranju Biznis foruma.
 Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."