Srpska: Nek prestane DS da brine o nama

Srpska lista i srpski narod sa Kosova i Metohije zahtevaju od Demokratske stranke da prekinu da se “brinu” o nama, jer po zlu pamtimo sve što su za nas uradili.

Kada su oni iz DS-a “brinuli” o nama, naš narod je morao da ide na barikade i tuče se sa NATO vojnicima, kako bi oni glumili lidere i potpisivali postavljanje granica na Kopaoniku između Srba i Srba i nakaradne sporazume štetne po nas, stoji u saopštenju Srpske liste.

Razumljivo je da oni iz Demokratske stranke ne znaju kako je to kada te na KiM, kao Vučića, podržava više od 80% Srba na izborima, jer to nikada nisu doživeli. Oni su kako kažu, statistička greška a za svoju priču o nekakvim pritiscima polaze od sebe i od načina na koji oni razmišljaju i funkcionišu, stoji dalje u saopštenju dostavljenom medijima.

Srbi svog predsednika Vučića čekaju kako dolikuje državniku kome najviše veruju, i koji se za razliku od svih njih ne krije od sopstvenog naroda, problema i izazova, i koji je uvek sa nama kada je najteže.

SAOPŠTENJE

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."