Prekid vodosnabdevanja u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu

Vodosnabdevanje u Severnoj Mitrovici i Zvečanu obustavljeno je od 14:30 časova danas. Kako je za KoSSev potvrdio direktor J.P.“Vodovod Ibar“ Miodrag Ralić, do obustave je došlo iz Južne Mitrovice, nenajavljeno. U međuvremenu je u jednoj od manjih zvečanskih ulica pukla i vodovodna cev.

“Nije nam najavljeno. Pretpostavljamo da se radi o kvaru na jugu, jer, izgleda, i u domaćinstvima u Južnoj Mitrovici nema vode. Pokušavamo da stupimo u zvaničnu komunikaciju sa rukovodstvom fabrike i utvrdim tačno o čemu se radi,” naveo je Ralić i naglasio da se radi o još uvek nepotvrđenim informacijama kada je u pitanju uzrok nestanka.

Takođe nije bio u mogućnosti da precizira kada će se uspostaviti vodosnabdevanje ali je apelovao na strpljenje kod građana.

 

Izvor: Kossev

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."