• Početna>
  • Vesti>

Gradonačelnik Zvečana uručio donaciju odeljenju za vanredne situacije i Domu zdravlja “Zvečan”

Gradonačelnik Zvečana Vučina Janković je danas, sa svojim timom, uručio donaciju odeljenju za vanredne situacije i Domu zdravlja “Zvečan” koja se sastoji od kompjuterske i kancelarijske opreme.

Šef odeljenja za vanredne situacije Vladan Radomirović i direktor Doma zdravlja “Zvečan” Ivan Vasić, primili su donaciju i izrazili veliko zadovoljstvo inicijativom kabineta gradonačelnika i istakli da je neophodno ulagati u administrativne kapacitete kako bi omogućili efektivno pružanje usluga sugrađanima.

Janković je istakao da će nastaviti ulaganje u programe jačanja administrativnih kapaciteta opštine Zvečan i pozvao sve međunarodne donatore, fondacije i zainteresovane strane da ulažu u opštinu Zvečan kako bi sugrađanima omogućili pružanje usluga na najvišem nivou.

“Jaki administrativni kapaciteti su jedan od ključnih faktora koji doprinose efektivnom sprovođenju lokalne politike. Ovakvom podrškom pokazujemo da opština Zvečan nije samo administrativni servis lokalnoj zajednici, već i partner koji aktivno učestvuje u razrešavanju problema građana i lokalnih institucija. Jasnom vizijom i jasno definisanim ciljevima nastavljamo da putem dobrih projektnih ideja obezbedimo dodatna sredstva iz međunarodnih fondova u cilju kvalitetnijeg, modernijeg i sadržajnijeg života naših sugrađana” zaključio je Janković.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još