• Početna>
  • Vesti>

Svečani prijem prvaka u OŠ “Branko Radičević”: Da nikada ne vidimo suzu u vašem oku

Nova generacija đaka danas je svečano dočekana u OŠ “Branko Radičević” u Kosovskoj Mitrovici.
Tri nova odeljenja sa – u proseku po trideset đaka, sela su danas prvi put u školske klupe ove škole, koja ima dugu tradiciju ozbiljne pedagoške delatnosti.
Đacima je dobrodošlicu poželeo direktor škole Ivan Zaporožac, koji je zahvalio roditeljima što su svoju najveću dragocenost poverili ovoj ustanovi na čuvanje.
„Nadam se da će u našoj školi svakog dana doživljavati samo lepe trenutk. Voleo bih najviše na svetu da u njihovom oku ne vidim nikada nijednu suzu, već samo osmeh i radost. Nadam se da će vas toplina  ovog našeg doma i toplina ovih divnih ljudi grejati vaša srce i nadam se da nijednog trenutka nećete zažaliti što ste deo naše porodice” poručio je Zaporožac.

Obraćajući se roditeljimna Zaporožac je rekao da je uspeh deteta najveći uspeh roditelja.

“Nemojte se brinuti. Ne opterećujte decu previše, ne brzajte ih. Svi smo tu da budemo uz njih i sve njihove problem rešavamo zajedno” poručio je ZAporožac.

Ove godine broj prvaka u OŠ “Branko Radičević” je veći nego prethodnih godina.
Protekli raspust rukovodstvo škole je iskoristilo da obnovi podove u učionicama u kojima to dosad nije završeno a zamenjen je i nameštaj.

Đaci viših  razreda pripremili su za nove drugare prigodnu priredbu. Igralo se i pevalo jer su hteli da pokažu mlađim drugarima da škola nije samo bubanje i rešavanje zadataka, već druženje, pesma i ples.

Comments

Pročitaj još