Ambasada SAD: Skot u Prištini, da čuje stavove

Beograd — Američki ambasador u Srbiji Kajl Skot održaće u Prištini nekoliko sastanaka sa kosovskim zvaničnicima i drugim istaknutim ličnostima.

On će se sa njima sastati kako bi čuo njihove stavove i saznao više o situaciji u regionu, odgovor je Američke ambasade u Beogradu na pitanje Tanjuga koje su teme razgovora ambasadora Skota u Prištini.

Ambasador Skot boravi u Prištini u dugo planiranoj uzvratnoj poseti, gde mu je domaćin ambasador SAD u Prištini Greg Delavi, rečeno je Tanjugu u Američkoj ambasadi u Beogradu.

U Ambasadi je takođe potvrđeno da je ovo prva poseta ambasadora Skota Prištini, koja je usledila nakon posete ambasadora Delavija Beogradu 2017. godine.

 

Izvor RTS

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."