Vučić: Beograd i Priština nisu ni blizu dogovora

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Beograd i Priština nisu ni blizu dogovora, ali da će obavestiti građane ako do dogovora dođe i da će predstaviti taj sporazum.

“Vrlo je teško postići bilo kakav dogovor. Nismo blizu dogovora, dogovora nema… Da smo mi blizu rešenja nismo, mnogo smo daleko… Ako bude došlo do dogovora obavestiću narod kompletno”, rekao je Vučić, prenosi Beta.

Upitan o tome što Albanci iz Bujanovca, Preševa i Medveđe idu u Tiranu na razgovore, Vučić je rekao da nema strahove “od kandidovanja tema i želja mnogih koje se nisu promenile”.

“Da sačekamo rezultate pa da vidimo ko je šta dobio, a šta izgubio. U eventualnom sporazumu sa Albancima moramo da znamo da smo svi pomalo izgubili”, rekao je Vučić novinarima na Bežanijskoj kosi.

On je dodao da će narednih dana videti i predsednika Kosova Hašima Tačija i premijera Albanije Edija Ramu.

 

Izvor: Beta/RSE

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."