• Početna>
  • Vesti>

Udruženje “Podrži me” – Humanitarna akcija za pomoć bolesnoj deci u ponedeljak u centru Kosovske Mitrovice

Odbor za pomoć Kosovu i Metohiji i Milorad Arlov predsednik Odbora iz Republike Srpske javno će podržati humanitarnu akciju za odlazak dece i mladih na rehabilitaciju iz Udruženja roditelja “Podrži me“ Kosovska Mitrovica.

Arlov će u okviru ove akcije u ponedeljak 20.avgusta u 10 časova kod spomenika Knezu Lazaru  u Kosovskoj Mitrovici podeliti 2 400 evra za šestoro dece koje već duže vreme stipendira Odbor iz Republike Srpske zahvaljujući humanim ljudima, koji godišnje izdvoji 7 200 evra za ovu decu.

Akciji će prisustvovati deca, mladi iz Udruženja roditelja „Podrži me“ i njihovih 110 članova porodica sa kutijom za dobrovoljni prilog, za njihov odlazak na rehabilitaciju.

Arlov poziva građane Kosovske Mitrovice, javne ličnosti, privrednike, privatna i javna preduzeća sa Kosova i Metohije da u ponedeljak 20.avgusta u 10 časova podržie zajedno ovu veliku humanitarnu akciju.

Arlov će u nedjelju 19.avgusta na Preobraženje Gospodnje prisutvovati hramovnoj slavi i uručiri jednokratnu pomoć porodici Marine i Vladimira Ristića u Prilužju. U toku trodnevne posete obići će i Gračanicu.

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još