• Početna>
  • Vesti>

Bojović posetio socijalno ugrožene u Kosovskoj Kamenici

Pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju dr Zoran Bojović posetio je danas neke od socijalno ugroženih porodica u opštini Kosovska Kamenica, sa kojima je razgovarao o položaju siromašnih i nezaposlenih lica i načinima kako da se ljudima pomogne na optimalan način.

U selu Odevce, Bojović je posetio porodice Negovana Stankovića i Dragana Naskovića gde je deci uručio školski pribor i sportsku opremu, a sa domaćinima razgovao o potrebama za obezbeđivanje poljoprivredne opreme za razvoj agrara u tom delu Kosovskog Pomoravlja.

“Stankovići su se odlućili za prskalicu, dok je Naskovićima u ovom trenutku najpotrebnija freza za obrađivanje voćnjaka”, konstatovao je Bojović i obećao pomoć države Srbije za koji dan.

S obzirom da ove dve porodice živi u neuslovnim stambenim objektima, Bojović je rekao da će sagledati finansijske mogućnosti da se ti objekti i rekonstruišu.

Uz dr Zorana Bojovića i savetnice u Kancelariji za KiM Radmilu Majstorović, u delegaciji je bio i predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Kamenica Slađan Jordanović.

 

Izvor: RTV Puls

Comments

Pročitaj još