• Početna>
  • Vesti>

Bečići: Budvanka automobilom pregazila Miloša Vukomanovića iz Žitkovca

Miloš Vukomanović (25) iz Žitkovca, kraj Zvečana, poginuo je kao pešak u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Bečićima kod Budve, dok je  Snežana Rudinac (24) iz Kraljeva,  njegova verenica teško povređena i životno ugrožena.

“Vijesti” pišu da su prelazili bulevar kada je na njih naletelo vozilo budvanskih registracija. Miloš je poginuo na licu mesta, dok je Snežana u životnoj opasnosti i smeštena je u risansku bolnicu.

Iz crnogorske Uprave policije saopšteno je da je policija odmah uhapsila devojku E. A. (23), koja je vozila automobil i pregazila ih 44 minuta posle ponoći.

Dok je crnogorska policija navela samo inicijale uhapšene osobe, u komentarima na društvenim mrežama pojavljuje se ime devojke koja je navodno bila za volanom automobila.

 

Budvanka vozila 120 km/h ?

U pitanju je, kako se navodi u komentarima crnogorskih čitalaca, Budvanka E. A, ćerka bivšeg policajca i vlasnika poznatog hotela na Svetom Stefanu.

Kako se može pročitati u komentarima na vest da je mladić iz Srbije poginuo dok je prelazio bulevar u Bečićima, E. A. je vozila brzinom od 120 km/h kada je naletela na mladi par i tom prilikom ih pokosila.

Snežana i Miloš su se vraćali sa posla iz hotela “Iberostar” kući, kada se dogodila strašna saobraćajna nesreća. Readkcija  Telegrafa, kako prenose, pozvala je hotel na Svetom Stefanu, gde im je potvrđena informacija sa društvenih mreža.

Telegrafu je  rečeno da su “majka i otac E. A. u teškom psihičkom stanju i da celog dana ne izlaze iz apartmana, ali da ne mogu ništa više da nam kažu”.

Istakli su da “ne bi bilo dobro da sada sa njima razgovaramo o ovoj temi”.

Snežana Rudinac je u bolnicu stigla sa teškim povredama. Ima povredu glave, grudnog koša, potkolenice i natkolenice desne noge. Nalazi se na intenzivnom odeljenju i dalje je u situaciji opasnoj po život – rekao je za Telegraf.rs doktor Knežević

Miloš i Snežana su sezonski radili u Bečićima. Vukomanović je završio Fakultet za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji.

 

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica/ Vijesti/ Telegraf.rs

Foto: Fejsbuk

 

Comments

Pročitaj još