• Početna>
  • Vesti>

U toku prijave nezaposlenih za specijalizovane informatičke obuke

Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje atraktivne obuke koje će vam obezbediti neophodna znanja i veštine za rad u IT sektoru: Java programiranje, izrada veb-aplikacija, PHP i .Net programiranje.

Ovo su samo neki od programa koje je Nacionalna služba za zapošljavanje obezbedila za svoje korisnike kako bi lakše našli posao.
Dobro je poznato da budućnost pripada IT sektoru i da IT stučnjaci imaju najviše mogućnosti za zapošljavanje na tržištu rada u Srbiji, ali i širom sveta.
U planu je izvođenje specijalističkih informatičkih obuka u 10 gradova širom Srbije, u koje će, u okviru prvog ciklusa koji počinje u septembru, biti uključeno 775 polaznika.
Prijave će biti otvorene na sajtu: www.itobuke.rs, od 9. do 22. jula 2018. Uslov je da su kandidati na evidenciji nezaposlenih Nacionalne službe za zapošljavanje, da imaju najmanje završenu srednju četvorogodišnju školu, sklonosti za informatičko programiranje, da poznaju rad na računaru i engleski jezik najmanje na A2 nivou.
Savetnici  za zapošljavanje  mogu  da vam pružie sve informacije o ovom programu.lnformacije su i na  sajtu www.nsz.gov.rs.

Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još