Ministar Todosijević na sastanku sa predstavnicima Svetske banke

Predstavnici Svetske banke koji se nalaze u poseti Kosovu su se nakon sastanka sa generalnom sekretarkom Ministarstva administracije lokalne samouprave Rozafom Ukimeraj, sastali i sa ministrom Ministarstva administracije lokalne samouprave, Ivanom Todosijevićem.

Povodom projekta koji je predstavljen na prošlom sastanku ministra Todosijevića i predstavnika Svetske banke u decembru prošle godine, u cilju uključivanja mladih na Zapadnom Balkanu u promiciji mira i sigurnosti, razgovaralo se o obimu i sadržaju projekta kao i identifikaciji agencije za implementaciju projekta, saopšteno je iz ovog Ministarstva.

Todosijević je još jednom istakao podršku kao i svaku pomoć koja je u domenu Ministarstva administracije lokalne samouprave kako bi se ovakvi projekti realizovali, jer su od velikog značaja za bolji razvoj mladih na Kosovu.

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."