PK: Uhapšen Albanac koji je izbo Srbina u Prilužju

Pripadnici policijske stanice u Vučitrnu uhapsili su mladića koji se sumnjiči da je u Prilužju izbo Nikolu Dejanovića, potvrdio je za RTV Kim major Nusret Mehmeti.

Major Nusret Mehmeti kaže da je istaga u toku, te da se još uvek ne zna motiv napada.

“Još uvek ne znamo motiv napada. Istražnim radnjama utvrdićemo zašto se to desilo. Napadač je iz sela koje se nalazi u okolini Prilužja”, rekao je Mehmeti za RTV Kim.

Mehmeti je prethodno u izjavi za “RTV Kim” kazao da je Dejanovića izbo Albanac, te da se napad dogodio oko 3 sata posle ponoći.

Nikola Dejanović (23) je nakon napada prebačen u KBC Kosovska Mitrovica i trenutno je van životne opasnosti.

 

Izvor: Radio Kim

Foto: Ilustracija

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."