Gračanica: Humanitarna akcija za malu Minu

“Svet Balona”  Gračanica u saradnji sa opštinom Gračanica danas pokreće inicijativu za prikupljanje novčanih sredstava za kupovinu savremene ortopedske šetalice za malu Minu Filipović iz Livađa koja boluje od cerebralne paralize.

Mala Mina od rođenja boluje od cerebralne paralize i svoje detinjstvo provodi na lečenju na Institutu za majku i dete u Beogradu i Kliničko bolničkom centru u Novom Sadu gde lekari ulažu maksimalne napore da Mini pomognu. Mina je nedavno operisana u Moskvi i prognoze lekara su da bi mogla da pravi prve samostalne korake ukoliko se nabavi savremena ortopedska šetalica čija je cena 4 000 evra.

“Svet balona”  Gračanica i Opština Gračanica pozivaju sve ljude dobre volje da se priključe akciji prikupljanja sredstava kupovinom balona i dobrovoljnim prilozima pomognu maloj Mini Filipović iz Livađa.

Prodajni štand sa balonima biće postavljen u centru Gračanice preko puta kafea „Fratelo“.

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."