Gračanica: Popović primio članove Ju grupe

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović primio je članove legendarne Ju grupe, pred koncert koji će se večeras u 21 sat održati na platou ispred Doma kulture u Gračanici, saoptila je Informativna služba ove opštine.

Čim su stigli u Gračanicu, pred večerašnji koncert, članovi proslavljenog rok sastava Ju grupe obišli su opštinu Gračanica, gde ih je primio predsednik Srđan Popović. On im je poželeo dobrodošlicu i prijatan boravak u Gračanici.

Članovi Ju grupe interesovali su se za svakodnevni život i potrebe srpskog stanovništva na Kosovu, a predsednik Popović upoznao ih je sa aktuelnom situacijom i problemima, kao i sa dostignućima i planovima opštine Gračanica na poboljšanju života građana.

Frontmen legendarne rok grupe Žika Jakšić i ostali članovi grupe u srdačnom razgovoru sa prvim čovekom opštine Gračanica najavili su spektakl pred gračaničkom publikom, istakavši da će tom priliom izvesti najveće hitove.

“Publika može da očekuje dva sata jako dobrog muzičkog programa, u osnovi to je rokenrol, a ima i lepih balada. U svakom slučaju starija generacija biće u pirlici da se podseti na neka ranija vremena, a mladim ljudima, onima koji će nas prvi put videti na pozornici siguran sam ostaćemo u dobrom sećanju, tako da će u budućnosti pričati o nama, što nam je i cilj, neka zapamte neke delove nekih pesama i to će biti uspeh”, kazao je Žika za sajt opštine Gračanica.

Žika je kazao da je na krtkim turnejama na Kosovu Ju grupa dolazila još sedamdesetih godina.

Tokom razgovora, još jedan od članova i osnivača Ju grupe Dragi Jelić pozvao je predsednika Popovića da dođe na večerašnji koncert, nakon čega su otišli na generalnu probu.

Koncert, koji se održava u okviru VIdovdanskih svečanosti, je besplatan i počeće u 21 sat na platou ispred Doma kulture u Gračanici.

 

Comments