SL: Trajković nema moralno pravo da deli lekcije

Srpska lista izdala je danas saopštenje u kome kaže da političarka sa Kosova i Metohije Rada Trajković nema nikakvo moralno pravo da deli lekcije bilo kome.

Oni iznose zapažanje da od osnivanja, Trajković napada Srpsku listu.

“Nedavno su njene besmislice išle čak i dotle da je u jeku napada na  Srbe i njihovu imovinu širom KiM govorila kako je Priština sigurno  mesto za život Srba. Ali je, verovatno slučajno, zaboravila da pomene  da u toj Prištini danas nedostaje 40.000 Srba koji su proterani, kao  što je zaboravila da pomene da njena porodica ne živi u toj sigurnoj Prištini, niti na Kosmetu, već u Beogradu, u stanu u Sarajevskoj ulici  koji joj je, prema svedočenjima u Specijalnom tužilaštvu, kupljen od  državnih para namenjenih za stambeno zbrinjavanje socijalno ugroženog  srpskog stanoviništva na Kosovu i Metohiji” stoji u saopštenju.

Iz Srpske liste poručuju da ih to ne iznenađuju.

“Srbi na  Kosovu i Metohiji upamtili  su kako se gospođa Trajković smeje na pitanje  novinara upućeno Bernaru Kušneru o trgovini ljudskim organima i  “žutoj” kući. Zbog svega, građanka Trajković, koja je političarka bila u vreme kada  se politički predstavnici Srba na Kosmetu nisu birali na izborima već  po ambasadama, nema nikakvo moralni pravo da deli bilo kakve lekcije.  A verujemo da ima mnogo drugih, časnijih načina da zadovolji svoje  neutoljive materijalne interese” stoji na kraju saopštenja.

 

Comments

Pročitaj još