Opljačkana benzinska stanica u Gračanici

Noćas oko 23 i 35 h opljačkana je benzinska pumpa Tim petrol u Gračanici. Pljačku su izvela četvorica naoružanih lica, koja su pričala na albanskom jeziku, a iz kase je odneto oko 500 evra.

„Pljačku su izvela četvorica maskiranih lica, koja su bila naoružana automatskim puškama. Sve se dogodilo veoma brzo, kako mi je radnik preneo, udarili su ga i tražili novac. Na sreću, vrlo brzo je naišao automobil sa dugim svetlima i pljačkaši su brzinom svetlosti seli u auto marke Polo sive boje i otišli“, istakao je, za program Radio Gračanice vlasnik pumpe Marko Mihajlović.

On je dodao da je policija odmah došla i napravila zapisnik o ovom slučaju. Naša ekipa o ovom krivičnom delu u Policijskoj stanici u Gračanici nije uspela da dobije informacije, jer je, kako je novinaru rečeno, danas neradni dan.

Pre samo nekoliko dana, predsednik opštine Gračanica Srđan Popović imao je sastanak sa predstavnicima Kfora i Policije, koji su obećali da će povećati svoje prisustvo na teritoriji opštine Gračanica u cilju bolje bezbednosne situacije.

Izvor: Radio Gračanica

Comments