Učešće na turniru “Dragan Mance” u Beogradu, za igrače OFK”DIF izazov više

Kao prvaci I lige grupe Zapad –raški okrug u kategoriji pionira( godište 2003-2004 ) omladinski fudbalski klub “DIF” se sa novom ekipom priprema za turnir “Dragan Mance” koji se tradicionalno održava u Beogradu.

“Ovaj mladi klub sa Kosova i Metohije, nastupiće od petka do nedelje na pomenutom turniru sa generacijom 2007 i 2009.Ovo je još jedan novi izazov i prilika da se dokažu , a pošto su već mnogo puta učestvovali na sličnim turnirima ući će u igru bez opterećenja.Samo jedna prilika više za mlade fudbalske talente, kaže za program Radio Kosovske Mitrovice jedan od  trenera Žarko Karamatić.

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."