• Početna>
  • Vesti>

Simić:Odgovornost je na svakom od nas,da svako sutra bude bolje od danas i juče

 

Današnja svečanost povodom godišnjice osnivanja Srpske liste , bila je u znaku obraćanja prisutnima izmedju ostalih i portparola stranke Igora Simića koji je rekao:

“Odgovornost je na svaklom od nas , ne samo političkih predstavnika,da se trudimo pojedinačno da svako sutra bude bolje od danas i od juče.

Dame i godpodo, pritisci koje trpimo svakodnevno i gledamo kako neko maltretira Srbe i Žaču , kako kamenuje povratnike su nešto na šta moramo da reagujemo. Ćutali smo četrdeset prve,ćutali smo devedeset prve i zato smo doživeli devedeset devetu.

Odgovornost je na svakom od nas da podigne glas u zaštitu srpskog naroda Kosova i Metohije.Odlučili smo da razgovaramo sa svima , da budemo prvi ispred svojih građana i da ako treba i trpimo udarce , što je pokazao i predsednik Rakić ali pre svega direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić ,26. marta.Ponosno uzdignitog čela”bolje mi nego naš narod” ,to je razlika između naših članova i nekih drugih političkih partija,koji služe interesima drugih ambasada a ne svojim građanima”, dodao je Igor Simić.

 

Izvor Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još