Deca iz Kosovske Mitrovice u Banjaluci

Deca, mladi i njihovi roditelji iz Udruzenja roditelja”Podrži me” iz Kosovske Mitrovice i njihovi domacini iz JU “Sunce” iz Prijedora sutra su na izletu na legendarnoj Kozari.

U 12 časova deci će se  pridružiti   Milorad Arlov predsednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji i Jasmina Davidović ministar porodice omladine i sporta u vladi Republike Srpske.

Ministarsvo porodice omladine i sporta je organizovalo  ručak za goste sa Kosova i Metohije i domaćine iz Prijedora. Nakon toga deca će obići  Banja Luke, najveći, glavni i najlepši grad Srpske.

Predsednik Odbora Milorad Arlov zahvalio se svima koji su pomogli dolazak 25 dece sa posebnim potrebama i njihovim roditeljima.

Pokrovitelji dolaska dece sa posebnim potrebama i njihovih roditelje je Odbor za pomoć Kosovu i Metojiji i JU “Sunce” iz Prijedora.

Donacijama su pomogli Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS,  JP Šume RS i Uprava za dijasporu i saradnju sa Srbima u regionu vlade Srbije.

 

Izvor: TV Most

 

 

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."