Rakić zatražio stalnu policijsku patrolu kod ambulante u Suvom Dolu

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić nakon akon najnovijeg, trećeg u nizu napada na ambulantu u selu Suvi Do, razgovarao je sa komandirom policijske stanice Severna Mitrovica Đorđem Karamarkovićem, zahtevajući da se u neposrednoj blizini ambulante postavi stacionarna policijska patrola. Zatraženo je takođe da  odgovorni za napade najhitnije pronađu, liše slobode i kazne.

“Svako ko ima za cilj ugrožavanje mira i bezbednosti građana u našoj opštini mora biti identifikovan i kažnjen. Kao gradonačelnik nastojim da se ne mešam u rad drugih institucija, ali je ova serija napada zahtevala od mene da reagujem. Svestan sam da nismo u mogućnosti da pružimo zaštitu našim sunarodnicima južno od Ibra koji su svakodnevno izloženi napadima, ali nećemo dozvoliti da neke usijane glave ugrožavaju mir i spokojstvo građana” navodi se u saopštenju gradonačelnika Severne Mitrovice.

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."