• Početna>
  • Vesti>

Kosovska policija o napadu na sveštenika: Samo su mu rekli da produži

Kosovska policija privela je osumnjičenog B. Keljmendi (34) iz Žača kod Istoka na informativni razgovor povodom napada na pravoslavnog sveštenika iz Osojana, saznaje Radio Bravo iz Osojana.

Nakon što je osumnjičeni saslušan za napad na Stevana Markovića, pravoslavnog sveštenika iz Osojana, izvršen je pretres njegove kuće i saslušani su svedoci nakon čega je tužilac odlučio da Keljmendi bude pušten i protiv njega nije podignuta optužnica, saopštila je kosovska policija.

“Osumnjičeni Keljmendi je sa svojim kolegama krenuo na posao i ostavio je vozilo ispred kuće i tako blokirao ulicu i onemogućio sveštenika da prođe svojim automobilom nakon čega ga je sveštenik verbalno napao a osumnjičeni Keljmendi je samo rekao svešteniku da produži dalje” stoji u saopštenju kosovske policije povodom ovog događaja.

Podsetimo da kosovska policija u Istoku do sada nije rešila nijedan slučaj napada na Srbe i njihovu imovinu u poslednjih 15 godina pa onda ne čudi ni ovaj sraman izveštaj o napadu na sveštenika iz Osojana, njegovu suprugu i dvoje male dece.

Izvor: Radio Bravo, TV  Most

Foto: Tanjug

Comments

Pročitaj još