Kosovska Mitrovica i Zvečan: Policija pretresa tri lokacije

Kosovska policija od jutros vrši pretrese na tri lokacije na Severu – u Bošnjačkoj mahali u Severnoj Mitrovici, u zgradi Frukte u glavnoj mitrovičkoj ulici i selu Sendo u opštini Zvečan, potvrđeno je za KoSSev u KP-u za region Sever.

“Kompletnu akciju sprovodi Regionalna direkcija Mitrovica Sever. Pretres se vrši u skladu sa sudskom naredbom. Operacije su još uvek u toku,” rekao je u izjavi za KoSSev zamenik komandir Kosovske policije za region sever, Besim Hoti, navevši da će više informacija o rezultatima imati nakon što akcija i bude završena.

Pretres koji se vrši u zgradi Frukte, u kojoj su inače i prostorije redakcije KoSSev portala, sprovodi se u jednom od stanova. Ispred zgrade parkirana su vozila policije, vidljivi su i naoružani policajci, a pojedini nose i fantomke. Prema rečima stanara zgrade, pretres je započet rano jutros, nešto posle pet časova. Većinu je probudila jaka buka.

Izvor: Kossev

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."