• Početna>
  • Vesti>

Donacija savetovališta “Bebiron” porodilištu u Gračanici

Viber savetovalište “Bebiron” doniralo je porodilištu u Gračanici određenu količinu materijala, koji je ovoj instituciji potreban za poboljšanje uslova rada.

Direktorka besplatnog viber savetovališta “Bebiron” Valentina Katić obišla je danas, u pratnji direktora odeljenja za zdravstvo opštine Gračanica Aleksandra Popovića, porodilište u Gračanici i tom prilikom ovoj institucijidonirala neophodan materijal za bolji rad, a porodiljama na klinici aparate koji će im olakšati materinstvo.

“Danas smo u Gračanici, u danima kada se obeležava Međunarodna nedelja porodice, da uručimo donaciju zato što je ovde prošle godine rođen rekordan broj beba, preko 300 beba. Porodica, negovanje pravih porodičnih vrednosti je nešto čemu svi treba da težimo i to je ono što smo osetili ovde u Gračanici”, kazala je Katić, koja je pored neophodnog materijala porodilištu, manje aparate uručila i porodiljama na klinici.

U ime bolnice i porodilišta iz Gračanice na pomoći su se zahvalili doktori Bratislav Lazić  i Nenad Šulović, a u ime opštine Gračanica direktor zdravstva Aleksandar Popović.

“Ovo je pre svega pomoć prijatelja, ovakve i slične donacije znače u smislu poboljšanja uslova za rad, brigu i negu naših pacijenata u ovom slučaju naših trudnica i porodilja”, kazao je Popović.

Nakon porodilišta u Gračanici, direktorka viber savetovališta “Bebiron” Valentina Katić posetila je i opštinu Gračanica, gde je razgovarala sa predsednikom Srđanom Popovićem, kojeg je upoznala sa misijom i ciljevima savetovališta.

Popović se u ime opštine Gračanica zahvalio na današnjoj poseti i donaciji porodilištu u Gračanici.

Besplatan projekat – savetovalište “Bebiron”, uz podršku Ministarstva zdravlja i grada Beograda, pokrenut je krajem prošle godine sa ciljem da pruži savetodavnu pomoć trudnicama, mamama i tatama.

Comments

Pročitaj još