Leposavić: Zlostavljana devojčica trudna, uhapšen osumnjičeni

Policija Kosova saopštila je da je Srbin iz Leposavića uhapšen, zbog sumnje da je zlostavljao više puta i imao seksualne odnose sa maloletnom devojčicom.

Žrtva je upućena na lečenje, jer je trudna, a odlukom nadležnog tužioca osumnjičeni je poslat u pritvor. Više detalja u vezi sa ovim slučajem, nije saopšteno.

Međutim, većina medija, pozivajući se na svoje izvore, javlja da je u pitanju otac (54) koji je  duži vremenski period silovao svoju četrnaestogodišnju ćerku koja je ostala u drugom stanju

Radio Kosovska Mitrovica saznaje da su otac i ćerka, odnosno žrtva i osumnjičeni iz sela Pridvorica.

Navodi se takođe, da je  devojčica je u policijskoj stanici rekla da je već duže vreme siluje otac.

Priveli smo jedno lice i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Prijava je stigla iz jedne ginekološke ordinacije. Istraga je u toku, proveravamo sve navode i ne mogu da otkrijem više detalja jer je reč o maloletnoj devojci, rekao je zamenik regionalnog direktora  Kosovske policije za region severa  Besim Hoti,  koji je potvrdio da je devojčica u osmom mesecu trudnoće.

Hoti je dodao da je protiv uhapšenog pokrenut krivični postupak.

Mediji navode da je uhapšeni priznao da je silovao svoju ćerku.

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Foto:  ilustracija

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."