• Početna>
  • Vesti>

Radio Kosovska Mitrovica: Prekid programa, kvar na emisionoj tehnici

Radio Kosovska Mitrovica ne emituje program juče od 18 časova, nakon što je emisiona tehnika radija pretrpela teška oštećenja, usled nevremena koje je juče popodne zahvatilo Kosovsku Mitrovicu i Zvečan.

Tehnička ekipa radija tokom celog dana je radila na identifikovanju problema,  i nažalost bezuspešno pokušavala da otkloni kvar i omogući nesmetano emitovanje programa.

“U ovom trenutku mi ne možemo dati preciznu informaciju kada ćemo započeti sa zemaljskim emitovanjem programa, s obzirom na to da ne postoji mogućnost da se kvar na linku i pratećoj opremi otkloni u Kosovskoj Mitrovici, niti imamo alternativno rešenje. Nažalost, kada je oprema i emisiona tehnika u pitanju i ovakve se stvari događaju, a ovog puta to je izvan moći našeg tima tehničara. Grmljavina, nestanci struje, sve to inače utiče na ceo sistem i stvara često probleme, ali sada je situacija ozbiljnija nego što smo u prvi mah mislili” rekla je Maja Fićović, koordinator i glavna i odgovorna urednica programa Radio Kosovske Mitrovice.

Program radija po ustaljenoj programskoj šemi emituje se putem radio striminga na adresi  www.radiomitrovicasever.com  , gde možete pratiti i sve najnovije vesti.

Radio Kosovska Mitrovica se izvinjava svim svojim slušaocima i poslovnim partnerima, i  moli za razumevanje. O početku emitovanja programa bićete blagovremeno obavešteni.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još