Popović sa predstavnicima Mirovnog korpusa

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović primio je danas predstavnike američke organizacije volontera Mirovni korpus i sa njima razgovarao o programima koji bi učenicim omogućili da lakše savladaju engleski jezik.
Popović je o dolasku volontera razgovarao sa šeficom Mirovnog korpusa Darlenom Grant.

Dogovoreno je da zajedno sa našim nastavnicima i profesorima pronađemo mogućnosti za održavanje ovakvih aktivnosti, koje bi zainteresovanim učenicima omogućile da engleski jezik uče od osoba kojim je on maternji jezik.

Popović dodaje da je ovo prilika za dodatno ulaganje u obrazovanje.

“Ako želimo da napredujemo i da imamo bolju budućnost, onda moramo da ulažemo u ovakve aktivnosti. Obrazovanje je u tom smislu najjače oružje. Znanje više jezika je napoželjnija stavka kandidata za mnoga radna mesta. Zato smatram da je ovakav program od strane Mirovnog korpusa veoma koristan”, zaključuje Popović, navodi se u saopštenju.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."