Popović: Saradnjom do boljih rezultata

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović sastao se danas sa članicama udruženja žena „Avenija“ i „Ruka ruci“, kako bi se upoznao sa njihovim radom i planovima za budući rad, saopštila je Informativna služba ove opštine.

Cilj sastanka je bio razgovor sa članicama o budućem radu i o planovima koje mogu da realizuju uz podršku Opštine Gračanica.

Predsednik Popović ističe da je saradnja bitna, kao i veće uključivanje žena u politički život i sve ostale društvene sfere.

„Današnji sastanak je nastavak saradnje sa ženskim udruženjima, ideje o kojima smo razgovarali kada smo se sastali, povodom 8. marta, želim da pomognem da se realizuju. Opština Gračanica je spremna da izađe u susret njihovim idejama i pomogne, kao i da pruži podršku u ekonomskom osnaživanju i prevazilaženju problema sa kojima se suočavaju“, kazao je Popović.

Prema rečima predsednice Udruženja poslovnih žena „Avenija“ Gordane Đorić, ovo je prvi put da neki rukovodilac, pozove na razgovor članice našeg Udruženja.

„Prezadovoljna sam sastankom i svim onim što je do sada predsednik uradio, kada je naše Udruženje u pitanju i ovim što smo danas čuli što će biti u budućnosti. Zajedništvo može samo da donese dobro svim građanima“, istakla je Đorić.

Predsednica udruženja „Ruka ruci“, Nevenka Rikalo ističe da je pokretanje inicijative Gordane Đorić za podršku ženama koje žive u našoj sredini veoma značajna.

„Današnji sastanak je pokazao da predsednik Popović ima razumevanja za probleme žena. On nas je uputio i dao smernice na kojima treba da radimo kako bi smo što bolje prikazali položaj žena u našoj opštini, kao i da zajednički menjamo sve u cilju boljeg kvaliteta života“, kazala je Rikalo.

Comments

Pročitaj još