Održana humanitarna priredba “Da se ne zaboravi”

Humanitarna priredba pod nazivom “Da se ne zaboravi“ održana je sinoć u Domu kulture u Zvečanu u organizaciji O.Š. „Vuk Karadžić“.

Učenici i nastavnici potrudili su se da nakon 100 godina od završetka I svetskog rata, ovakvom manifestacijom podsete sve na značaj istorije Srba, a tako i pomognu đacima škole koji nemaju finansijskih mogućnosti, da otputuju na rekreativnu nastavu i ekskurziju.

Direktorica škole Slađana Fićović rekla je za Radio Kosovska Mitrovica da se dosta sponzora odazvalo i priključilo akciji, a da su određena sredstva prikupljena i od prodaje karata.

„Ja se ovom prilikom zahvaljujem svim nastavnicima i učenicima naše škole koji su zaista vredno radili i mnogo su truda uložili u ovu humanitarnu priredbu, koja je bila originalna. Živimo u teškim vremenima, gde nam je preko potrebna sloga i ljubav, da se družimo i praštamo jedni drugima. Ova priredba je pokazala da ima još dobrih ljudi“ kaže ona.

Fićović je najavila održavanje još ovakvih manifestacija, u cilju jednakih mogućnosti za sve učenike ove škole.

U Domu kulture sinoć je otvorena i izložba fotografija iz I svetskog rata, koja je deo ove humanitarne manifestacije. Medijski sponzor ovog događaja je Radio Kosovska Mitrovica.

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još