• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Tadić, Bogdanović, Jeremić i Janković oruđe u tuđim rukama

Srpska lista izdala je saopštenje koje prenosimo u celosti:

“Računali smo na to da će pojedini bedni politički profiteri iz Beograda i samozvani političari, čiji su jedini glasači u stranim ambasadama, jer ih u izbornim rezultatima nigde nema, požuriti da dignu glas protiv svakog nagoveštaja okupljanja i ujedinjenja Srba na Kosovu i Metohiji.

Digli su buku zato što se srpskog jedinstva i naše rešenosti da osnivanjem Zajednice srpskih opština uzmemo sudbinu u svoje ruke plaše zapravo njihovi mentori, oni koji ih na aparatima održavaju u političkom životu.

I Tadić, i Bogdanović, i Janković i Jeremić danas pokazuju šta su zapravo oduvek bili – oruđe u tuđim rukama, čiji je posao bio i ostao da doprinesu albanskom državotvornom projektu na Kosovu i Metohiji, a srpski narod nateraju na nezamislivo, na gutanje gorke pilule otimanja srpskog Jerusalima.

Ti spavači koji se bude na žetone nama su gadniji i štetniji i od OVK i od Tačija i od Veseljija i njihovih nazovi specijalaca, jer nas ne može da porazi neprijatelj, može da nas porazi samo gubitak podrške naše države i naroda, a to zapadni spavači koji se lažno izdaju za opozicione političare zapravo i žele.

Nakon što su sve učinili da Srbija izgubi Kosovo i Metohiju, oni i danas zarađuju svoje honorare radeći protiv sopstvenog naroda, ali neka čine to za šta su plaćeni, jer tako barem znamo ko nam u Beogradu radio o glavi.

Apelujemo na građane Srbije da ne nasedaju na njihove pokušaje izazivanja panike i teorije zavere koje im pišu spin-doktori u zapadnim centrima moći, jer da smo slabi ne bi nas se toliko plašili i činili sve da nas razbiju iznutra.

Falanga zapadnih marioneta u Beogradu ne može da nam oprosti to što smo bolji od njih, to što volimo svoju državu i to što želimo da se za svoja prava nepokolebljivo borimo na miran i demokratski način, jer njihovo prirodno okruženje je haos a njihov posao je stvaranje haosa” navodi se u saopštenju Srpske liste.

Comments

Pročitaj još