Puna podrška Marku Đuriću

Udruženje porodica kosmetskih stradalnika  uputilo je medijima saopštenje u kome daju punu  podršku Marku Đuriću, i izražavaju svoju  ogorčenost, bes i razočaranje zbog onoga što se juče dogodilo  u Kosovskoj Mitrovici.
“Da podsetimo, oni koji su divljali, vršljali, zverski mučili i ubijali naše najmilije od 1998. godine do danas (a i mnogo ranije), ponovo su pokazali svoje pravo lice. Teroristi, prerušeni u neke bezbedonosne organe okomili su se ovoga puta na Marka Đurića i njegov narod. Udarili su na čoveka koji je oličenje i primer čestitosti, odmerenosti, odgovornosti, čoveka koji je otišao da pregovara, da traži kompromis, da razgovara sa svojim narodom”.

Postavljaju pitanje dokle će Srbi da trpe poniženja i uvrede. Oni uživaju podršku zapada,  a bez njihove podrške i odobrenja ne bi smeli da ispoljavaju ovakav vid netrpeljivosti, arogancije i nasilja. U saopštenju predlažu prekid svih pregovora i razgovora u Briselu, na bilo koju temu jer , kako kažu sa teroristima i nasilnicima ne treba pregovarati ni o čemu.

Comments

Pročitaj još