• Početna>
  • Vesti>

Uljarević:Uspešna Minimaxi liga,sledi prvenstvo Srbije

Organizacioni tim Minimaksi lige Kosova i Metohije  izrazio je veliko zadovoljstvo što je u sezoni 2017-2018. ovo  sportsko takmičenje sa dugogodišnjom tradicijom, uspelo da okupi čak 30 ekipa i time,  kako kažu, obezbedi najmasovniji odziv mladih sportista od nastanka Lige pa do danas.

“Danas u ovim teškim  vremenima,  uspeli smo da okupimo 350 dečaka i devojčica koji se svakog vikenda takmiče sa svojim vršnjacima  iz drugih krajeva Kosova i Metohije a to smo postigli odličnom organoizacijom Minimaxi lige” kaže Igor Uljarević, direktor Minimaksi lige Kosova i Metohije.

Uljarević sa ponosom ističe da je Minimaxi liga ove godine, sa 30 ekipa koje su učestvovale,  bila najbrojnija unazad 10 godina koliko liga postoji.

“Sve ekipe su tokom Lige  poštovale pravila i propozicije kao i satnicu odigravanja utakmica. Zahvaljujem se deci koja su učestvovala, trenerima, roditeljima  i fudbalskom klubu “Trepča”na pomoći oko organizacije. Takođe, zahvaljujemo  kombinatu “Trepča” koji nam je ustupio balon saluu  Zvečanu gde su utakmice igrane” dodao je Uljarević.

On je  poželeo sreću prvacima minimaxi lige  koji če narednog vikenda  učestvovati na prvenstvu Srbije.

Izvor:Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još