Todosijević u poseti Opštini Novo Brdo

Ministar administracije i lokalne samouprave Ivan Todosijević obišao je danas opštinu Novo Brdo. Tom prilikom Todosijević se sastao sa predsednikom opštine Svetislavom Ivanovićem gde su razgovarali o aktuelnoj bezbednosnoj situaciji i problemima na koje nailaze građani ove opštine.

Todosijević i predsednik opštine Ivanović , potpisali su sporazum o razumevanju za zajedničko finansiranje projekta “Izgradnja trotoara i javne rasvete u Dragancu” .

“Ministarstvo je odvojilo određeni budžet za ovaj projekat i time nastavljamo našu podršku opštini Novo Brdo  kako bismo na neki način doprineli da se opština razvija a da građani bolje žive” naveo je Todosijević.

Nakon potpisivanja sporazuma Todosijević i Ivanović obišli su Narodnu kuhinju u Prekovcu i sastali se sa predsednicom Eparhijske dobrotvorne organizacije ‘’Majka devet Jugovića’’ Svetlanom Stević.

Nakon toga, posetili su manastir Draganac i iskoristili priliku da razgovaraju sa Arhimandritom Ilarionom. Takođe, obišli su i lokaciju gde će se izvoditi radovi izgradnje trotoara i javne rasvete.

Ministar Todosijević je istakao da će ministarstvo u skladu sa svojim mogućnostima nastojati da pomaže opštinama kako kroz kapitalne projekte tako i kroz stalnu komunikaciju.

Comments

Pročitaj još