Popović razgovarao sa građanima Gračanice

Predsednik opštine Gračanica, Srđan Popović, razgovarao je i danas sa meštanima. Građani navode da je ovo prilika da pokušaju da reše svoje probleme i veruju da je uz obostrano razumevanje to moguće.

Oko 25 meštana opštine Gračanica iznelo je danas predsedniku lokalne samouprave svoje probleme. Kažu da ih je predsednik Popović strpljivo saslušao i izneo svoje predloge rešavanja.

Dalibor Stojanović kao raseljeno lice sa porodicom živi u Gračanici. Kaže da je njegov najveći problem nerešeno stambeno pitanje.

„ Predsednik mi je ponudio predlog rešavanja mog problema. On nema čarobni štapić za sve naše probleme ali verujem u njegove dobre namere“, rekao je za opštinsku info službu Stojanović.Goran Nićić bi želeo da otvori svoju automehaničarsku radionicu u Gornjoj Gušterici.

„ Ja sam 14 godina radio kao automehaničar. Sada bi želeo da otvorim svoju radionicu i da uposlim nekog radnika. Predsednik se složio sa mojom idejom i nadam se pozitivnom rešenju“, kazao je Goran.Predsednik opštine Gračanica, Srđan Popović, kaže da se i danas susreo sa različitim potrebama i problemima meštana.

„ Razgovori sa građanima pomažu da se stekne uvid u najveće probleme. Građanima je potrebno da ih neko sasluša da razume njihove probleme a na nama je da probamo da ih rešavamo. Lista onih koji bi želeli da ih saslušam svakim danom je sve veća. Ali mi smo tu zbog naših građana i razgovaraću sa svakim od njih. Sem rešavanja ličnih problema ovaj vid komunikacije uveden je i u cilju što većeg učešća građana u procesu donošenja odluka“, rekao je Popović.

Kabinet predsednika opštine Gračanica za građane biće otvoren i naredne nedelje.

Comments

Pročitaj još