Zamenik ministra za rad i socijalna pitanja u Gračanici

Opštinu Gračanica danas je posetio zamenik ministra za rad i socijalna pitanja Miloš Perović, kako bi se u razgovoru sa predsednikom Opštine Gračanica Srđanom Popovićem infrormisao o potrebama i problemima meštana.

Zvanična poseta Perovića biće organizovana naredne nedelje kada je planirano da zajedno sa predsednikom Popovićem obiđe Centar za socijalni rad u Lapljem Selu i Kuću za omladinu i Dom staraca u Gračanici.

Na sastanku, Popović i Perović su razgovarali o stanju u ustanovama socijalne zaštite u opštini Gračanica i koracima za prevazilaženje problema u toj oblasti.

Popović je kazao da lokalna samouprava ulaže veliki napor da unapredi socijalnu zaštitu, te da je rešavanje tih problema jedan od prioriteta opštinskog rukovodstva.

 

Izvor : Radio Gračanica

Foto : Radio Gračanica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."