Kvar otklonjen, očekuje se normalizacija vodosnabdevanja

Kvar na vodovodnoj mreži, nastao usled pucanja glavne vodovodne cevi, otklonjen je danas, i voda se polako propušta ka severu, potvrdio nam je direktor JP “Vodovod Ibar” Miodrag Ralić.

Zbog pucanja glavne cevi, treći dan su bez vode Kosovska Mitrovica, Zvečan, i okolna naselja. Ukoliko ne dođe do novih nepredviđenih problema, situacija će se do kraja dana stabilizovati, kaže Ralić.

 

Situacija u Zvečanu je kritičnija, zbog kvara na motoru u pumpnoj stanici u Suvm Dolu, koji je na remontu, i pre utorka se ne očekuje da će biti vraćen i montiran. Nakon normlaizacije vodosnabdevanja u Severnoj Mitrovici, vršiće se restrikcije, kako bi i Zvečn dobio vodu. Za okolna naselja priključena na gradsku vodovonu mrežu, to je i dalje neizvesno.

Mobilne cisterne su i dalje na terenu, te ukoliko imate potrebu za hitnom isporukom vode, potrebno je da se obratite nadležnima u Vodovodu u Severnoj Mitrovici.

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."