Porodica Miladinović iz Donje Brnjice dobila traktor

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković i zamenik direktora Kancelarije za KiM Dušan Kozarev u selu Donja Brnjica uručili su ključeve od traktora porodici Sretena Miladinovića, kojoj poljoprivreda predstavlja osnovni vid egzistencije.

” Kod Sretena Miladinovića smo voljom dobrih ljudi, a zahvaljujući autoritetu predsednika Republike Aleksandra Vučića, zahvaljujući Kancelariji za KiM, kao i dobrom voljom gospodina Pešića koji je imao priliku da pomogne svojim sunarodnicima, koji su voljni da ostanu ovde i žive od svog rada ” – rekao je Nikola Selaković.

“Oni su porodica koja je napadana i pljačkana više puta, ali je uprkos tome, ova porodica pobeđivala svojom snagom, svojom verom. Nema lepšeg osećaja nego videti da su oni i dalje puni optimizma “– rekao je prilikom dodele Dušan Kozarev.

Sreten Miladinović zahvalan je na poklonu i ističe da će puno značati njegovoj porodici.

“Posla nema i jedini način za opstanak je da se živi od poljoprivrede. Hvala Vladi Srbije i predsedniku što nam i na ovaj način pomažu “– istakao je Miladinović.

 

Izvor : Radio Gračanica

Foto : Radio Gračanica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."