Ministar Todosijević sa švajcarskim ambasadorom

Ministar administracije lokalne samouprave Ivan Todosijević dočekao švajcarskog ambasadora na Kosovu Jana Huberta Lebeta, sa kojim je razgovarao o trenutnoj političkoj situaciji, saradnji, položaju Srba i drugih nevećinskih zajednica kao i aktivnostima ministarstva.

Ministar Todosijević iskoristio priliku da naglasi značaj formiranja Zajednice srpskih opština, implementacije svega dogovorenog u Briselu kao i rešavanja pitanja uzurpirane imovine.

Na sastanku je istaknuta dosadašnja saradnja Ministarstva administracije lokalne samouprave sa Vladom Švajcarske. Uz punu podršku projekta DEMOS (Decentralizacija i podrška opštinama), i finansijsku pomoć švajcarske Vlade, realizovani su mnogi projekti koji su doprineli razvoju i većoj transparentnosti opština kao i kvalitetnijem životu svih građana na Kosovu.

Todosijević se zahvalio švajcarskom ambasadoru na dosadašnjoj podršci i saradnji i izrazio nadu da će se ta saradnja nastaviti i ubuduće.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."