Uručeno kombi vozilo za Zdravstveni centar u Gnjilanu

Generalni sekretar predsednika Republike Srbije Nikola Selaković i zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušan Kozarev, uručili su danas kombi vozilo Zdravstvenom centru Gnjilane u Pasjanu.

“Uslovi za prevoz pacijenata su bili loši, a sada će sigurno biti mnogo bolji. Kosovsko Pomoravlje je jedna od oblasti na KiM gde se rađa najviše dece. I ona, kao  i njhovi roditelji, treba da imaju iste uslove za zdravstvenu negu, kao i građani koji žive u Leskovcu, Vranju ili Vladičunom Hanu”, rekao je  Selakovič.

Zamenik direktora Kancelarije za KiM Dušan Kozarev izjavio je da je ova pomoć jedan od mnogobrojnih rezultata posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Lapljem selu i razgovora sa građanima širom KiM.

“I ranije smo u Kancelariji za KiM bili dobro upoznati sa problemima i potrebama građana, ali posle posete predsednika usledila su sistemska rešenja. Skrenuta je pažnja domaće i šire javnosti na najvažnije probleme, a to su svakodnevni životna pitanja građana”, naglasio je Kozarev i najavio nastavak programa pomoći i u budućnosti.

Svečanosti povodom uručenja vozila prisustvovali su, između ostalih, potpredsednik Vlade i ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić, predsednik Privremenog organa opštine Gnjilana Srđan MItrović, direktor Zdravstveng centra dr Zoran Perića i građani Kosovskog Pomoravlja.
Izvor : RTV Puls

Foto : RTV Puls

Comments

Pročitaj još