Udruženju ” Podrži me” pomogli kombinat ” Trepča” i sindikat radnika

Udruženje “Podrži me” za bolesnu decu iz Kosovske Mitrovice  saopštava da su kombinat „Trepča“ i sindikat radnika podržali udruženje sa 1.131,00 evra pomoći za februar.

Radnici su na inicijativu Milorada Arlova predsednika Odbora za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji iz republike Srpske odvojili 100 dinara mesečno , a kao rezultat akcije koja je javno pokrenuta na humanitarnoj akademiji 12. janaura.

Udruženje se zahvaljuje direktoru kombinata Jovanu Dimkiću , sindikatu i radnicima. U saopštenju navode da veruju da će ovaj humani  gest podstaći i druge da pomognu bolesnoj deci.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."